Volito Automation AB har utsett Magnus Moberg till ny VD för HydSupply samt ansvarig för affärsområdet MRO. Det är med stor glädje som vi välkomnar Magnus Moberg till Volito Automation AB. Magnus har en gedigen kommersiell bakgrund och serviceerfarenhet som kommer bli en stor tillgång för Volito Automation AB.

Magnus kommer närmast från Konecranes-koncernen, som är en ledande aktör inom lösningar och service för lyftverksamheter, där han varit ansvarig för Konecranes AB och Konecranes A/S. Dessförinnan har han varit VD på Malux AB, ett privatägt handelsbolag inom elektronik och teknik, samt vice VD för Industrial Service på Bosch Rexroth AG där hans primära uppdrag var att växa serviceverksamheten, delvis genom integrationen av Hägglunds service. Magnus kom till Bosch från Hägglund Drives AB där han under sex år var ansvarig för eftermarknad.

Vi ser fram emot att tillsammans med Magnus utveckla och bredda HydSupply och vår MRO-verksamhet. Magnus Moberg tillträder sin tjänst den 3 september 2018 och kommer att utgå från Örnsköldsvik